FURNIZUESI I MJETEVE TUAJ T R BESUESHME

Na prezantoni

PRODUKTET ME TIPARA

Uni-Hosen® Tools Elektromekanike Co, Ltd është një nga furnizuesit kryesorë të mjeteve në Kinë që angazhohet thellësisht në R&D, marketing, paketim, testim dhe logjistikë etj.

E themeluar në vitin 1996, Uni-Hosen® është zhvilluar në mënyrë të qëndrueshme qysh atëherë, tani ambientet e biznesit janë të përbëra nga punëtori masive, depo, ambiente testimi, salla ekspozitash dhe dhoma zyrash.

Pas viteve të ofrimit të mallrave dhe shërbimeve më të mira shpërndarësve dhe shitësve me pakicë, Uni-Hosen® zgjeron shitjet në më shumë se 40 vende, duke shpërndarë miliona produkte me cilësi. Për më tepër, ne kemi marrëdhënie të ngushtë me qindra fabrika që ushqejnë produkte të ndryshme të përzier me nivelin e buxhetit.

PRODUKTET

Mjetet e energjisë

  • Produkte të veçuara
  • Arritje të reja
NA KONTAKTONI