ВАШИ ВЕРИЛИВИ АЛАТИТЕ Снабдувач

Воведете нè.

КАРАКТЕРИСТИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Uni-Hosen H Електромеханички алатки копродукции, Ltd е еден од водечките снабдувачи на алатки во Кина кој се занимава длабоко со истражување и развој, маркетинг, пакување, тестирање и логистика итн.

Основана во 1996 година, Uni-Hosen® постојано се развива оттогаш, сега деловните простории се составени од масивни работилници, магацин, простории за тестирање, изложбени салони и канцелариски простории.

По повеќегодишна понуда на најдобра стока и услуга на дистрибутерите и трговците на мало, Уни-Хосен® ја прошири продажбата во повеќе од 40 земји, дистрибуирајќи милиони квалитетни производи. Понатаму, имаме блиски односи со стотици фабрики кои угостителуваат разни производи се мешаат со цената на нивото на буџетот.

ПРОИЗВОДИ

АЛАТКИ за напојување

  • Избрани производи
  • Нови пристигнувања
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ